Böda Sand, 380 75 Byxelkrok. Tel 0485-22200. www.bodasand.se  Julen 2010

 

God Jul och Gott Nytt År önskar vi på  Böda Sand.

Vi vill tacka alla fantastiska gäster, kollegor, leverantörer och samarbetspartners för ett hejdundrandes år. 
Vi har hunnit med att inviga 23 nya hus, Böda Sand Beach Club och ett nytt vandrarhem. Vi har välkomnat två nya restauratörer, spelat in en tv-serie, en julkalender och en cd-skiva. Det viktigaste av allt är att vi förhoppningsvis har bjudit på en hel del fina semesterminnen för både barn och vuxna.  

Under vintern jobbar vårt vinterteam vidare med att färdigställa ytterligare 15 hus, försköna vägen från centrum till stranden samt renovera och underhålla hela Böda Sand. Nytt för kommande sommar är att vi utökar högsäsongen med ännu fler aktiviteter framförallt vecka 26 och 32. Bödde och hans vänner kommer redan veckan efter midsommar med fullt program. Följ oss på hemsidan och på facebook under vintern.

Det är extra mycket bokat i år så passa på att planera din sommarsemester med släkt och vänner under julen. Vår onlinebokning är öppen dygnet runt och vår telefonbokning öppnar åter den 10 januari. 

Än en gång en riktig god jul och ett gott nytt år.

MallanBrallan firar jul - avsnitt fyra

I det fjärde och sista avsnittet av MallanBrallan firar jul får vi svar på frågorna: Har tomten fått MallanBrallans önskelista? Är jul kul? Vad finns i den sista luckan? Naturligtvis blir det en sista tävling också och extra många vinster!


Gå till avsnitt fyra av "MallanBrallan firar jul"

Busiga kramar MallanBrallan

Välkommen att höra av dig med din bokning på www.bodasand.se eller ring 0485 - 222 00

Vill du avregistrera dig från nyhetsbrevet klicka här