Sök och boka online


Boka bord på Böda Sand
FACEBOOKAktuellt

SportCamp - en tuff träningsanläggning i härlig utomhusmiljö

När du är på semester på Böda Sand kan du hålla i gång med träningen som vanligt. Välkommen till Böda Sand SportCamp.

På SportCamp tas du emot av vår reception med kunniga medarbetare inom sport, golf och friskvård. Här hittar du utegym och redskap för funktionell träning på konstgräs och anläggningen är vackert belägen mellan tallarna. Strax utanför receptionen finns en stor gruppträningsyta som erbjuder träningspass flera gånger i veckan. Stretchyta och yogaplatta hittar du vid sjön och några snabba steg bort finns tennisbanor (nyrenoverade 2015), 4 motionsspår och så Böda Sands egen golfbana på 9 hål. På området kan du även utmana familjen i en hinderbana i sand. 

Böda Sand lanserar också ett spännande samarbete med Wellness i Kalmar/Öland. Inspirerande instruktörer från Wellness Studio erbjuder träningspass två gånger om dagen måndag - fredag vecka 27-32. Starta dagarna på den nya Yogaplattan med härliga Body & Mindpass för att på eftermiddagen svettas ordentligt under utmanande funktionella träningspass.

Som boende gäst tränar du gratis på SportCamp. Kommer du som dagsbesökare finns möjligheten att köpa dagspass för 120 kr/person som inkkluderar SportCamp, Badland, YouthCamp, Böddes lekstuga samt Scensommar.

Välkommen till Böda Sand SportCamp!
 

Fler sportiga aktiviteter:

Böda Beach Run

Böda Beach Run - 1 mil i sand. Här stöter du på tuff löpning i sand och vatten – det blir en utmaning utöver det vanliga för hela familjen med banor från 500 m till 10 km. Läs mer om loppet här

Dykning

Under v. 28-31 kan du prova på att dyka med tuber i Nordpoolen. Det passar vuxna, ungdomar och barn som fyllt åtta år. Under v. 29 och 30 kan du också gå en dykkurs, läs mer om det här.

Fotboll

På området hittar du en fotbollsplan där du antingen själv drar ihop ett lag eller låter barnen vara med i någon av våra fotbollsaktiviteter. 

Golf

För dig som spelar golf ligger Böda Sand Golfklubb alldeles runt knuten - en av Sveriges bästa Pay & Play-banor. Är du nybörjare kan du anmäla dig till någon av våra nybörjarkurser och låta det bli starten på din golfkarriär.

Löpning och promenader

Böda Kronopark erbjuder ett antal vandringsleder i den vackra tallskogen. Om man vill ta sig ut på lite kortare strapatser finns det fina motionsspår av varierande längd. För att kombinera motion och den perfekta solbrännan så kanske det passar att ta en strandpromenad på den nästan 2 mil långa sandstranden.

Tennis
Boka en tid på vår tenniscourt. Det finns två nya tennisbanor av hög kvalitet. Racket och bollar finns att hyra i golf och sportcentret eller i receptionen.

Träningsvecka

Hela vecka 26 har temat "träning" här på Böda Sand. Då finns möjlighet att prova på en massa olika träningspass, bland annat discodans, yoga och bootcamp. Läs mer här.

Vattengympa
Gratis vattengympa två dagar i veckan för dig som betalt entré till Nordpoolen.

Volleyboll

Finns det något härligare än att spela beachvolley en solig dag på stranden? Utmana familjen på ett svettigt pass nere vid Sveriges längsta sandstrand.